Μήνυμα συστήματος
Εγγραφη/συνδεση Εγγραφη/συνδεση
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθετε περισσότερα

Βασική Ενίσχυση- διορθώσεις: Παραμένει κλειδωμένο το σύστημα!

03-11-21 | 15:37
Βασική Ενίσχυση- διορθώσεις: Παραμένει κλειδωμένο το σύστημα!

«Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή για την διόρθωση προφανών σφαλμάτων μέσω διοικητικών πράξεων και υποβολή εκπρόθεσμων ΕΑΕ. Τα αιτήματα διοικητικών πράξεων, για το έτος 2021, καταχωρούνται μόνο ηλεκτρονικά. 

Οι γεωργοί που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμούν να μεταβάλουν στοιχεία των αιτήσεών τους, στο πλαίσιο διόρθωσης προφανών σφαλμάτων, υποβάλουν τις αλλαγές συγκεκριμένων πεδίων της οριστικής ΕΑΕ 2021 είτε μέσω των Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) που είχαν αρχικά απευθυνθεί για καταχώρηση ΕΑΕ2021 είτε απευθείας στο ΟΠΣΕΑΕ»

Αυτή είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε σημερα με την οποία ουσιαστικά ο ΟΠΕΚΕΠΕ προανήγγειλε το άνοιγμα του συστήματος. Ομως αγρότες που επικοινώνησαν με το newshub.gr, αλλά και αρμόδιοι για την πραγματοποίηση των διορθώσεων τονίζουν ότι το σύστημα δεν έχει ανοίξει!

Συμφωνα με έγκυρες πηγές το σύστημα αφήνει κάποιον να αλλάξει το iban ή να βγάλει μια επικάλυψη! Καμία άλλη ενέργεια δεν είναι επιτρεπτή, τη στιγμή που τα μεγάλα λάθη εστιάζονται στις διορθώσεις ΑΤΑΚ ή στις περιπτώσεις Natura!

Μάλιστα μέσα από το newshub.gr από το πρωί έχουμε επισημάνει ότι το σύστημα παραμένει κλειδωμένο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ