Μήνυμα συστήματος
Εγγραφη/συνδεση Εγγραφη/συνδεση
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθετε περισσότερα

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των Μελισσοκόμων

28-02-23 | 11:22
Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των Μελισσοκόμων

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής για την κινητοποίηση των Μελισσοκόμων 

«Χιλιάδες τόνοι μελιού, αγνώστου προελεύσεως,  εισάγονται στην χώρα μας και  “ελληνοποιούνται”. Εκτός από την εξαπάτηση των Ελλήνων καταναλωτών και την εισφοροδιαφυγή που συντελείται από τη δράση αυτών των κυκλωμάτων, μπαίνει και ένα σοβαρό ζήτημα για τη δημόσια υγεία!
Ο μελισσοκομικός κλάδος εκτός από το αυξημένο κόστος παραγωγής, έρχεται αντιμέτωπος  με την κατακόρυφη αύξηση των εξόδων μεταφοράς αλλά και των ζωοτροφών, ενώ ακόμα  δεν έχει λάβει οικονομική ενίσχυση όπως είχε υποσχεθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Οι ανάγκες για εφαρμογή μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής,, την αναδιάταξη των πόρων της ΚΑΠ και του Ταμείου Ανάπτυξης, η ανάγκη για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας, καθώς επίσης η ανάγκη για ύπαρξη σοβαρού ελεγκτικού μηχανισμού, είναι πιο επιτακτικές από ποτέ.
Το παρών στο σημερινό συλλαλητήριο έδωσαν το μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Παύλος Σκουλάς, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Γιώργος Ξυλούρης, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Σταύρος Τζεδάκης».