Μήνυμα συστήματος
Εγγραφη/συνδεση Εγγραφη/συνδεση
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθετε περισσότερα

Σε απόγνωση οι ελαιοπαραγωγοί με τους κλέφτες των λιόφυτων!

25-01-23 | 08:08
Σε απόγνωση οι ελαιοπαραγωγοί με τους κλέφτες των λιόφυτων!

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά κλοπης ελαιόκαρπου στην περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όπως έχει επισημάνει το newshub.gr μέσα από επανειλημμένα ρεπορτάζ!

Έτσι μετά από το συμβάν που σημειώθηκε στις αρχές Γενάρη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ένα ακόμη σημειώθηκε στην περιοχή, αυτή τη φορά κοντά στο στο χωριό Αρχοντικό. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα στο λιόφυτο και ανενόχλητοι, ράβδισαν τις ελιές!

Ο ελαιοπαραγωγός που βρέθηκε μέσα στο ραβδισμένο λιόφυτο, σοκαρίστηκε από τη ζημιά αυτή που έπαθε, διαπιστώνοντας - ευτυχώς για εκείνον- πως οι δράστες δεν είχαν ραβδίσει όλο το λιόφυτο, αλλά 5-6 ρίζες. Δεν παύει όμως να αποτελεί ένα ακόμη συμβάν που έρχεται να προστεθεί σε όλα όσα έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του λιόφυτου, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση, όπως και όλες τις άλλες.

Αυξηση των περιπολιών

Στις 27 Δεκέμβρη 2022, το newshub.gr επισήμανε ότι πρόκειται για ένα θέμα που και φέτος απασχολεί σοβαρά την Αστυνομία. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και φέτος - λόγω αυτού του προβλήματος - η ΕΛΑΣ έχει αυξησει τις περιπολίες στα χωράφια και τα λιόφυτα, φτάνοντας πολλές φορές μια ανάσα από τους επιτήδειους.

Με βάση πληροφορίες του newshub.gr, το τελευταίο διάστημα η δύναμη της Αστυνομίας στην ενδοχώρα έχει αυξηθεί- ειδικά σε περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας - με τις περιπολίες τις απογευματινές ώρες να έχουν «πυκνώσει» και τους αστυνομικούς να διεξαγάγουν ελέγχους για να εντοπίσουν τα άτομα εκείνα που κλέβουν τις ελιές. 

 

newshub.gr