Μήνυμα συστήματος
Εγγραφη/συνδεση Εγγραφη/συνδεση
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθετε περισσότερα

Προσλήψεις 26 τεχνολόγων γεωπονίας από τον ΕΛΓΑ-Οι θέσεις στο Ηράκλειο

28-04-22 | 12:02
Προσλήψεις 26 τεχνολόγων γεωπονίας από τον ΕΛΓΑ-Οι θέσεις στο Ηράκλειο

Ο ΕΛΓ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις προσωπικού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του v. 4765/2021, όπως ισχύει σήμερα, κατόπιν της υπ' αριθ. 31/07-04-2022 (ΑΔΑ ΩΧ9Σ46ΨΧΞ5-ΙΝ0) εγκριτικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛ.Γ.Α..

Πρόκειται για προσλήψεις είκοσι έξι υπαλλήλων του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών από παγετούς, για τα παρακάτω Υποκαταστήματα ΕΛ.Γ.Α., με απασχόληση έως οκτώ  μήνες, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το έργο που αφορά αναγγελίες ζημιών, στον έλεγχο των τελών εκτίμησης-επανεκτίμησης, των απαραίτητων διοικητικών ελέγχων και τη συσχέτιση των πορισμάτων εκτίμησης με τις αντίστοιχες δηλώσεις καλλιέργειας και εκτροφής, της ορθής εισαγωγής στοιχείων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΕΛ.Γ.Α. και ως εκ τούτου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης των πορισμάτων εκτίμησης και επανεκτίμησης των ζημιών, ως εξής:

ΘΕΣΕΙΣ ΤΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

2

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

4

ΛΑΡΙΣΑΣ

2

ΚΟΖΑΝΗΣ

4

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1

ΑΓΡΙΝΙΟΥ

1

ΚΑΒΑΛΑΣ

2

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

2

ΠΑΤΡΑΣ

4

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

4

ΣΥΝΟΛΟ

26

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: m.mataragka@elga.gr μέχρι την
Παρασκευή 29-04-2022.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα  https://www.elga.gr/diagonismoi/proslipseis