Μήνυμα συστήματος
Εγγραφη/συνδεση Εγγραφη/συνδεση
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθετε περισσότερα

Παράταση στις αιτήσεις ελαιοτριβείων για τον Διαγωνισμό ποιότητας ελαιολάδου

24-12-21 | 10:02
Παράταση στις αιτήσεις ελαιοτριβείων για τον Διαγωνισμό ποιότητας ελαιολάδου

Με απόφαση του ΔΣ του ΣΕΔΗΚ, που λήφθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του, που έγινε με τηλεδιάσκεψη την 16-12-21, παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για τον Διαγωνισμό Ποιότητας Ελαιολάδου 2021/22, μέχρι και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021.

 Η απόφαση αυτή κρίθηκε αναγκαία, γιατί όπως είναι γνωστό η περίοδος αυτή αποτελεί περίοδο αιχμής εργασιών των ελαιοτριβείων και δεν επέτρεπε την ευχερή ενημέρωση τους  για τον διαγωνισμό. 

Κατόπιν τούτου, ελαιοτριβεία που δεν έχουν υποβάλλει σχετικές δηλώσεις μπορούν να υποβάλλουν, συμπληρώνοντας το σχέδιο δήλωσης που διαβιβάζουμε, ή τηλεφωνικά στο 28210 50800.

Παράλληλα, το ΔΣ του ΣΕΔΗΚ αποφάσισε όπως η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα είναι εντελώς δωρεάν για τα ελαιοτριβεία που βρίσκονται σε περιοχές Δήμων μελών του ΣΕΔΗΚ  οι οποίοι έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους.  

Ελαιοτριβεία Δήμων οι οποίοι δεν είναι Μέλη του ΣΕΔΗΚ ή δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους για περισσότερο από δύο χρόνια, μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό εάν καταβάλλουν ποσό 200,00€ για την κάλυψη μέρους των δαπανών του διαγωνισμού. Για περισσότερες πληροφορίες τα ελαιουργεία αυτά μπορούν να απευθύνονται στον ΣΕΔΗΚ τηλ. 28210 50800.