Μήνυμα συστήματος
Εγγραφη/συνδεση Εγγραφη/συνδεση
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθετε περισσότερα

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για Μειωμένες Χρεώσεις στην Ενεργοβόρο Βιομηχανία

07-11-21 | 08:00
Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για Μειωμένες Χρεώσεις στην Ενεργοβόρο Βιομηχανία

Με επιστολή του ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας ζητά από τη ΔΑΠΕΕΠ να ενσκήψει στο ζήτημα των χρεώσεων στην  Ενεργοβόρο Βιομηχανία (SA.52413) και συγκεκριμένα στον αγροτικό κλάδο

Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή να σας ενημερώσουμε σχετικά με την διαδικασία υποβολής αιτήσεων για Μειωμένες Χρεώσεις ΕΤΜΕΑΡ στην Ενεργοβόρο Βιομηχανία (SA.52413) και συγκεκριμένα στον αγροτικό κλάδο.

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει την Παρασκευή 5/11/2021, ένα μήνα μετά την έναρξη της διαδικασίας. Δυστυχώς ο χρόνος αυτός δεν αποδείχθηκε επαρκής για την υποβολή αιτήσεων από το σύνολο του αγροτικού κόσμου και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μεγάλο ποσοστό αγροτών να μην κάνουν χρήση αυτής της ευεργετικής έκπτωσης.

Από τα παραπάνω σας καλούμε, να παρέμβετε άμεσα ώστε να χορηγηθεί ΠΑΡΆΤΑΣΗ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για Μειωμένες Χρεώσεις ΕΤΜΕΑΡ. 

Είναι πολύ σημαντικό για τους αγρότες να  εξοικονομήσουν χρήματα που ανεβάζουν το κόστος παραγωγής τους και ιδιαίτερα στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται όλοι τους τελευταίους μήνες.

Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση.