Μήνυμα συστήματος
Εγγραφη/συνδεση Εγγραφη/συνδεση
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθετε περισσότερα

Ελαιοτουρισμός: Βραβεία σε φορείς και επιχειρήσεις από τον ΣΕΔΗΚ

27-10-22 | 08:08
Ελαιοτουρισμός: Βραβεία σε φορείς και επιχειρήσεις από τον ΣΕΔΗΚ

Στην βράβευση φορέων και επιχειρήσεων που ανάπτυξαν διαφορές Ελαιοτουριστικές δράσεις το 2022, αποφάσισε να προχωρήσει το ΔΣ του ΣΕΔΗΚ σε πρόσφατη συνεδρίαση του, στα πλαίσια των προσπαθειών που ο ΣΕΔΗΚ καταβάλλει τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη ελαιοτουρισμού στην Κρήτη.

Στα πλαίσια αυτά, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους όπως εκδηλώσουν άμεσα κατά αρχήν άμεσα το ενδιαφέρον τους και στην συνέχεια υποβάλλουν συνοπτική έκθεση σχετικά με τις Ελαιοτουριστικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν συμφωνά με σχέδιο που θα τους στείλει ο ΣΕΔΗΚ.

Υποψήφιοι για τις βραβεύσεις αυτές μπορούν να είναι Ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς οποιασδήποτε νομικής μορφής όπως Ελαιομουσεία, Επισκέψιμα ελαιοτριβεία, Ελαιοταβέρνες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά πρακτορεία καθώς και Δήμοι η Δημοτικές επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή στις βραβεύσεις αυτές θα είναι δωρεάν, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση των
βραβευόμενων.

 Μετά την αξιολόγηση των εκθέσεων που θα γίνει από επιτροπή ειδικών Επιστημόνων, θα επιλεγούν οι βραβευόμενοι στους όποιους, ανάλογα με την βαθμολογία θα απονεμηθούν ειδικές καλαίσθητες πλακέτες της Πράσινης Μινωικής Ελιάς ή Έπαινοι τις οποίες μπορούν να αναφέρουν και προβάλουν στις επιχειρήσεις τους η σε διάφορα ΜΜΕ.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στους ιδίους τους βραβευόμενους ή εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους τους σε ειδική τελετή που θα οργανωθεί στα μέσα του Νοεμβρίου.

Ο ακριβής χρόνος και τόπος της τελετής θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ τα ονόματα των βραβευόμενων θα δημοσιοποιηθούν σε Ελληνικά και
ξένα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.   

Δηλώσεις ενδιαφέροντος-.  Οι ενδιαφερόμενοι για την βράβευση θα πρεπει να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο 28210 50800 η στο acomcha@otenet.gr το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2022 παρέχοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του φορέα τους (όνομα, τηλεφωνά, mail) και στην συνέχεια θα υποβάλλουν σύντομη έκθεση δραστηριοτήτων σύμφωνα με υπόδειγμα και
οδηγίες που θα τους αποσταλούν από τον ΣΕΔΗΚ.