Μήνυμα συστήματος
Εγγραφη/συνδεση Εγγραφη/συνδεση
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Μάθετε περισσότερα

Αγροτικός Συνεταρισμός ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων: Ο κομβικός ρόλος της Ομάδας Υποστήριξης

07-08-22 | 10:00
Αγροτικός Συνεταρισμός ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων: Ο κομβικός ρόλος της Ομάδας Υποστήριξης

O αγροτικός Συνεταρισμός ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων, o οποίος ιδρύθηκε το 2006, ως γνωστόν διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που αποτελούν ένα ακόμη γρανάζι στη διαδικασία παραγωγής του ποιοτικού ελαιόλαδου της.  

Διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο σε επίπεδο υποδομών και εξοπλισμού, ενώ εφαρμόζει τις πλέον πρωτοποριακές μεθόδους. Τίποτα από αυτά όμως δε θα έφερναν τα αποτελέσματα που έρχονται τα τελευταία χρονια για τα μέλη του αγροτικού Συνεταρισμού ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων, τα οποία επιβεβαιώνονται τόσο από το ποιοτικό ελαιόλαδο που παράγεται, όσο και από τα βραβεία και τις «κορυφές» που κατακτά κάθε χρόνο, με αποκορύφωμα την κατακτηση της πρώτης θέσης στον παγκόσμιο διαγωνισμό Mario Solinas 2021, αν δεν υπήρχε η Ομάδα Υποστήριξης των ελαιοπαραγωγών - μελών!

Μια ομάδα ανθρώπων, που εργάζεται αδιάκοπα, προκειμένου να καθοδηγεί, να συμβουλεύει και να στηρίζει σε κάθε επίπεδο τα μέλη του αγροτικού Συνεταρισμού ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων!
 
Για την οικογένεια του Συνεταιρισμού, τη «Φαμελιά», όπως είναι άλλωστε και το brand name του, κομβικής σημασίας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας που εχει πολλαπλό ρόλο!

Ελέγχει σε κάθε στάδιο τη διαδικασία, διασφαλίζοντας το τελικό ποιοτικό αποτέλεσμα, ενώ εργάζεται αόκνως για να μη μείνει κανένας ελαιοπαραγωγός χωρίς την απαιτούμενη και απαραίτηση καθοδήγηση, από την πρώτη ως την τελευταία μέρα της ελαιοπαραγωγικής περιόδου!

Η ύπαρξη αυτής της Ομάδας Υποστήριξης, είναι μια λεπτομέρεια καθοριστικής σημασίας για τη βιωσιμότητα, αλλά και την πρόοδο του αγροτικού Συνεταρισμού ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων, που στοχεύει χρονο με το χρόνο, ολοένα και πιο ψηλά...